Днес Народното събрание ще има пленарно заседание от 9 часа.Депутатите продължават

...
Днес Народното събрание ще има пленарно заседание от 9 часа.Депутатите продължават
Коментари Харесай

Депутатите продължават работата по новия Правилник

Днес Народното събрание ще има пленарно съвещание от 9 часа.

Депутатите не престават своята работа по плана за Правилник за организацията и активността на Народното събрание, импортиран от Временната комисия за разработване на проектодокумента.

Народните представители започнаха разискванията през вчерашния ден. Спорове по кворума обаче прекъснаха работата им. 

В дневния ред е и разглеждане на план на решение за основаване на Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на дейностите и бездействията на способените български органи по отношение на наложените на 2 юни 2021 година наказания на български физически и юридически лица от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединените американски щати на съображение Глобалния закон „ Магнитски “ за отговорност при нарушение на човешки права.

Ако времето на националните избраници стигне, те ще пристъпят и към чуване на ръководителя и членовете на КЕВР по отношение на разглеждане и одобряване на бизнес проектите на ВиК операторите и формиране на цени на водоснабдителните и канализационните услуги посредством метода „ горна граница на цени “ за регулаторния интервал 2022 – 2026 година. Вносители на предлагането са Мая Манолова и Мария Капон.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР